Søhavenyt Nr. 73

Søhavenyt nr. 73

Referat fra bestyrelsesmøde i

Grundejerforeningen Søhaven

den 11. maj 2015 

    

Tilstede: Søren nr. 4, Mette nr. 28, Jacob nr. 20, Wagn Erik nr. 3, Poul nr. 8

Referent: Mette

 

Mødet blev afholdt hos Wagn Erik.

Siden sidst

<![if !supportLists]>·         <![endif]>Opfølgning på generalforsamling
Referat fra generalforsamling kan findes på vores hjemmeside.
Bestyrelsen synes, vi havde en rigtig god debat vedr. de indkomne forslag – tak for det.
Bestyrelsen har kun hørt positive tilkendegivelser på stedet for afholdelse (Golfklubben) og vil overveje et lignende arrangement næste år.

<![if !supportLists]>·         <![endif]>Konstituering af bestyrelsen
Bestyrelsen har konstitueret sig således:
Formand: Wagn Erik nr. 3
Kasserer: Søren nr. 4
Sekretær: Mette nr. 28
Medlemmer: Poul nr. 8 og Jacob nr. 20.
Søren og Poul repræsenterer Søhaven i Den Fælles Grundejerforening for Ryget Skovby (DFGRS).

<![if !supportLists]>·         <![endif]>Opfølgning på vedligeholdelsesdag
Tak for god tilslutning til vedligeholdelsesdagen. Området fremtræder pænt og udvidelse af bede omkring buskene er blevet fine.
Til næste år skal stolperne omkring legepladsen udskiftes. Ligeledes skal  vi have en ny (måske mindre) sandkasse.

Økonomi

<![if !supportLists]>·         <![endif]>Regnskab
Økonomien ser fin ud.

Indkomne sager

<![if !supportLists]>·         <![endif]>Lokalplan m.m. vedrørende ensartethed på udvendig facader, lamper, postkasser mm.
Bestyrelsen har modtaget en henvendelse vedrørende opsætning af udendørslamper. Jvf. lokalplan (deklaration af 22-1-98) må farve- og materialevalg ikke ændres:
Det betyder, at f.eks. postkasser og udendørslamper skal være hvide og ikke afvige for meget i udseende fra de oprindelige. Ligeledes skal døre, vinduer og hegn holdes i den oprindelige farve.
Bestyrelsen vil undersøge om det er muligt at få et samlet tilbud på nye udendørslamper og opsætning heraf. En anden mulighed er, at få dem sandblæst, metalliseret og malet i samme farve.
Søren scanner lokalplan og deklaration og sørger for, at materialer bliver tilgængeligt via vores hjemmeside.

<![if !supportLists]>·         <![endif]>Området bag Søhaven mod øst
Bestyrelsen har fået kommentarer på, at området ikke fremstår pænt. Bestyrelsens holdning er, at beboerne skal sørge for at rydde hækaffald med videre op, og at ca. 2 baner græs langs hækkene bliver slået jævnligt.
Bestyrelsen drøftede hvorfor området ikke bliver slået af Flemming Andersen (sådan som det f.eks. sker på Grønnehavens areal). Årsagen hertil er ikke bestyrelsen bekendt.

<![if !supportLists]>·         <![endif]>Sommerfest
Årets brag af en sommerfest afholdes vanen tro sidste lørdag i august. Bestyrelsen forventer at det rutinerede festudvalg er selvkørende
80px-Smiley.

<![if !supportLists]>·         <![endif]>Fodboldmål
I dag har foreningen et fodboldmål (bygget med hjælp fra professionelle fodboldspillere). Meningen med dette mål var, at man kunne skyde til måls. Der spilles dog ofte kampe og her bruges de 2 træer ud for nr. som ekstra mål. Disse træer er dog ikke særlig anvendelige som mål (især ikke fordi de stikker). Bestyrelsen vil derfor undersøge muligheder for at anskaffe 1-2 yderligere lette flytbare mål.

<![if !supportLists]>·         <![endif]>Tømmerflåden

Vores tømmerflåde (der har stået foreningen i ca. kr. 3.500,-) er blevet destrueret og kørt på genbrugsstationen. Begrundelsen var klager over at tømmerflåden stod bag foreningens fællesskur.
Bestyrelsen henstiller til, at klager altid stiles til bestyrelsen og ikke til enkeltpersoner. Samtidig henstiller bestyrelsen til, at enkeltpersoner ikke tager sager i egen hånd, der rettelig er et bestyrelsesanliggende.

<![if !supportLists]>·         <![endif]>Søer på det fælles areal for Ryget Skovby
Kommunens gartner har meddelt, at søer på fællesarealet ud til Oluf Becks allé vil blive gennemgået til næste år med henblik på oprydning. Gartnerne har lovet at en evt. oprydning ikke vil blive så gennemgribende som oprydningen (massakren) for år tilbage.

<![if !supportLists]>·         <![endif]>Borde mv. på fællesarealet
Der er efterhånden sat flere borde og stole på fællesarealet, som dels ikke pynter og dels vanskeliggør græsslåning. Bestyrelsen henstiller til, at man tager sine havemøbler ind i egen have, når de ikke benyttes. Der er nu opmagasineret gamle havemøbler bag skuret, hvilket ejeren bedes fjerne straks – inden vi modtager flere klager.

 

 

Næste møde: Tirsdag den 1. september 2015 kl. 20.00 hos Poul

 

Download (PDF, 233KB)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *