SØHAVENYT nr. 28. September 2004.

 

Kære medlemmer i Søhaven

Hermed følger information fra bestyrelsens fjerde møde:

 

Dagsorden:

  1. Økonomi
  2. Information
  3. Opfølgning på:
  • Sommerfesten
  • Nesa
  • Velkomstmappe til nye beboere i Søhaven
  1. Efterårets vedligeholdelsesdag
  2. Evt:

 

1 Økonomi

René uddelte en oversigt over økonomien og gennemgik regnskabet. Det ser stadig fornuftigt ud.

 

2 Information

Poul orienterede fra den fælles grundejerforening om, at Højgårdens sydlænge skal bruges til beboelse – den skal indeholde 4 lejligheder.

Poul undersøger fortsat muligheden for en placering af et fælles Skt. Hans-bål i området i Ryget Skovby.

Desuden undersøger Poul hos kommunen, hvordan man fra Teknisk forvaltning/overgartneren forholder sig  til en evt. rensning/ikke rensning af vandhullet i vores bebyggelse.

René: Svaret fra den fælles grundejerforening vedr. oprettelse af et fælles netværk er, at der p.t. ikke er nedsat nogen arbejdsgruppe i forhold hertil. Det forlyder imidlertid, at enkeltpersoner i nogle af de nyere bebyggelser har givet udtryk for interesse. Denne oplysning undersøges nærmere.

Claus orienterer om, at der i den fælles grundejerforening er 5 personer i bestyrelsen. Foreningen savner opbakning fra medlemmerne. Vedtægterne er revideret indenfor de sidste 2 år. Claus sørger for at få de nyeste vedtagne vedtægter og sender dem derefter videre til Søhavens bestyrelse.

Skuret er malet, det samme gælder plantekasserne. Godt arbejde af  Benny.

 

3 Opfølgning på:

Sommerfesten: Søhavefesten forløb rigtig godt og hyggeligt. Teltet bør være lidt større. Jytte undersøger forskellige muligheder vedr. priser på både køb og leje. Hoppeborgen var meget fin. Bøfferne og det øvrige mad var som sædvanligt meget lækkert.

Nesa: En forespørgsel blandt Søhavens beboere gav ingen tilbagemeldinger om, at beboerne ønsker at overtage varmenettet i Værløse.

Det forlyder at Værløse Varmeværk er interesseret i at købe Nesas varmenet i Værløse. Claus mener, at en beregning fra Værløse Varmeværk viser, at varmen kan blive lidt billigere, hvis Værløse Varmeværk overtager varmeforsyningen fra Nesa.

Velkomstmappe: Velkomstmappen opbevares af René, som har udarbejdet en indholdsfortegnelse + samlet indholdet til mappen fra bestyrelsesmedlemmerne. Jytte mangler at udarbejde en håndværkerliste.

4 Efterårets vedligeholdelsesdag – Søndag den 26.9.2004 kl. 10.00.

Poul og Lizzie udarbejder en liste, hvor man tilmelder sig opgaver og spisning. Den kommer ud snarest muligt. René køber træ til hylden i skuret, samt mad og drikkevarer til frokosten i forbindelse med vedligeholdelsesdagen.

 

  1. 6.     Evt:

Intet.

 

Næste bestyrelsesmøde: Mandag den 15. november kl. 20.00 hos Jytte (26)

Med venlig hilsen

Bestyrelsen v/Lizzie (nr 14)

 

Download (PDF, 90KB)

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *