SØHAVENYT NR. 11, NOVEMBER 2001

 

Kære medlemmer i Søhaven

Så blev det efterår og bestyrelsen har afholdt et ordinært bestyrelsesmøde den 24. oktober.

Vi sender hermed de sidste nyheder til alle i Søhaven.

TDC Kabel TV

Alle huse tilsluttede sig både forslaget til aftale om betaling for perioden 1/1 1998 til 31/12 2000 og forslaget til ny kontrakt gældende fra 1/1 2001. Ca. halvdelen af husene har valgt den fulde pakke og resten fordeler sig nogenlunde ligeligt mellem grundpakke og mellempakke. Der viste sig altså at være behov for muligheden for individuelt valg.

Fra 1/1 2002 vil opkrævningen for grundpakken komme sammen med opkrævningen for kontingent. Regningen for den ”gamle” gæld må forventes inden dette års udgang, men vi har endnu ikke modtaget den.

Fælles arbejdsdag for efteråret

Tak for det store fremmøde til dette efterårs arbejdsdag. Desværrre drillede vejret så meget, at det ikke var muligt at male og oliebehandle træværket. Vi mangler stadig at få renset og malet nogle af plantekasserne, at få lakeret gynge- og klatrestativ og at få behandlet møbler og øvrigt legeudstyr.

Formentligt kan det nu ikke gøres før til foråret, men skulle vintervejret blive både tørt og tilstrækkeligt varmt, så kan alle ingredienser hentes hos Vibeke.

Der er nu sat nye planter i bøgehækken, og vi opfordrer til, at man passer på ikke at parkere så tæt på planterne, at de beskadiges.

Græsslåning på Søhavens fællesareal

Husk  på, at Mogens og Søren ikke slår græsset helt ind til jeres hække. Slå venligst selv en bane tættest på hækken.

Området mod øst

Værløse kommune minder os om, at iflg. deklarationen skal hækkene mod øst holdes i en maksimalhøjde på 120 cm.

Værløse kommune gør ligeledes opmærksom på, at det ikke er tilladt at henkaste haveaffald i området omkring bebyggelserne i Ryget Skovby. Blandt andet nævner kommunen, at der har været henkastet haveaffald i området øst for Skovhaven og Søhaven og ved den lille sø øst for Søhaven.

I august måned afholdtes bestyrelsesmøde i den fælles grundejerforening, og det aftaltes her med kommunens repræsentant, at hvis kommunen finder affald i de nævnte områder, vil regningen for at få det fjernet tilgå grundejerforeningerne. Så det gælder altså for os alle, at enten er det på genbrugsstationen med haveaffaldet eller også er det en kompostbeholder i haven.

Karnaptilbygning

Søren og Jette (nr. 21) har ansøgt Værløse Kommune om tilladelse til at opføre en karnap i forbindelse med soveværelset. Karnappen vil svare til den, vi alle har ved stuen, dog vil den være et fag mindre. Da bebyggelsesprocenten for Søhaven ikke stiger væsentligt herved – og f.eks. havestuer eller tilsvarende karnapper stadig kan være en mulighed – og da arkitekturen svarer til den vi i forvejen har, var Værløse Kommune indstillet på at give tilladelse. Der er ingen indvendinger fra de husejerere, der har huse nærmest ved nr. 21, og som får udsigt til karnappen. Derfor har grundejerforeningen meddelt kommunen, at der ingen indvendinger er fra foreningen.

Post pr. e-mail

19 huse har tilmeldt sig modtagelse af post fra grundejerforeningen pr. e-mail.

Det vil selvfølgelig være muligt fremover at til- og framelde sig. Henvend jer til Vibeke.

Nyttehaver

Det er stadigt muligt at melde sig, hvis man er interesseret i at gå ind i et forberedende arbejde sammen med Værløse Kommune om etablering af nyttehaver i Ryget Skovby. Interesserede bedes kontakte Vibeke snarest.

Næste bestyrelsesmøde

Næste bestyrelsesmøde afholdes torsdag den 3. januar 2002.

Ved det møde vil den forestående ordinære generalforsamling blive planlagt.

I vil primo januar modtage et Søhavenyt med bl.a. dato for generalforsamlingen.

Bestyrelsesmedlemmer for den kommende periode

Begynd blot allerede nu at overveje valg til bestyrelsen i år 2002. Der vil blive brug for nye kandidater til at tage en tørn.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Download (PDF, 77KB)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *